Tyverialarm der passer til dine behov

​Ønsker du at sikre dit hjem eller din arbejdsplads? Så kommer vi gerne og gør arbejdet for dig. Hos KC Låseservice er vi specialister i tyverisikring. Vi tilbyder diverse løsninger, som passer til forskellige behov. Vi kommer oftest i og omkring Grindsted, Give og Vejen, men kører også uden for disse steder.

Vi er et professionelt firma med 10 års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt få hjælp fra os, hvis du ønsker at få monteret en tyverialarm, der passer til dine behov. Vi hjælper både private og erhverv, hvor vi tilbyder forskellige løsninger. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Hvilken tyverialarm?

Vi har erfaring med forskellige former for overvågning ved hjælp af et kamera eller nøglefri låse, og vi kan tilbyde alverdens løsninger alt efter dine behov. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i dit eget hjem. Vi er meget serviceorienterede, og sætter en dyd i at imødekomme dine ønsker og behov. I opgaveprocessen kan du derfor forvente en tæt dialog, når du samarbejder med os.

Vi har fokus på følgende produkter:

  • Smartvest - alarm- og overvågningssystemer fra ABUS
  • Kodelås - fingeraftrykslås eller smartcode G3 fra Easy2Access
  • Smart living - et intelligent sikkerhedssystem fra Yale.

​Det kan være svært at finde ud af, hvilken tyverialarm du skal vælge. Derfor stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed og vejleder dig mod det bedste valg.

Ring for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad den konkrete pris er på en tyverialarm eller et overvågningskamera, eller vil du blot høre om dine muligheder, så kontakt os med det samme. Vi står altid klar med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Kontakt os på telefon 40 28 90 93 eller 29 76 20 36. Du har også mulighed for at sende os en mail: info@kclaaseservice.dk, og så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 28 90 93

Telefon: 29 76 20 36

E-mail: info@kclaaseservice.dk

KC Låseservice

Tingvejen 431, 7200 Grindsted

CVR: 35737898

Salgs og leveringsbetingelser