Din lokale låsepartner

KC Låseservice er et firma med mange års erfaring indenfor låsearbejde, glasarbejde samt montering og udskiftning af døre og vinduer. Firmaet er stiftet af Konstantin Czank og har til huse i Grindsted, hvorfra vi kører ud og hjælper kunder i et stort område af Midt- og Sydjylland.

KC Låseservice går helhjertet ind i alle opgaver, hvad enten det drejer sig om mindre reparationer eller større projekter med montering og udskiftning. Vi arbejder professionelt, seriøst og målrettet og sætter altid kunderne i højsædet. Derfor er vi også løbende på kursus eller efteruddannelse ved vores leverandør, så vi altid er med på det sidste nye.

Da vi ønsker tilfredse kunder gør vi meget ud af at være i dialog så opgaven bliver løst præcist efter dit/jeres ønsker og behov. Vi arbejder hårdt for at levere en individuel løsning, der lever op til den enkelte kundes behov, uanset om opgaven vedrører montering af låse, vinduesudskiftning eller noget helt tredje.

Få den bedste låseservice hjemme hos dig

Står du låst ude af lejlighed, med brug for akut service, eller har du brug for hjælp til andre opgaver?
​Så ring eller skriv til KC Låseservice, så rykker vi hurtigt ud.

Kontakt KC Låseservice

KC Låseservice sætter kundernes ønsker og behov i højsædet. 

Vi har kan tilbyde akut service ved låse- og alarmservice i hele Sydjylland, i forbindelse med oplukning og indbrudssikring for både private og virksomheder - til gode priser.

Akut låseservice

KC Låseservice rykker ud ved akutte behov for en låsesmed – ring nu på:

eller: 2976 2036​

Send os en e-mail på:
info@kclaaseservice.dk.