​Adgangskontrol til både private og erhvervskunder

​Er du på udkig efter en smart og sikker adgangskontrol? Så står vi hos KC Låseservice klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige løsninger i forbindelse med låsesystemer hos både private og erhverv. Vores firma er beliggende i Grindsted, men vi servicerer også gerne kunder fra Give, Vejen og de omkringliggende byer.

Det vigtigste for os er din tryghed og sikkerhed. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i forreste række og forsøger at imødekomme disse på bedst mulig vis. Uanset om du ønsker adgangskontrol i form af et system, hvor der skal anvendes kodelås eller en brik, så kan vi hjælpe.

Skræddersyet, trådløs og sikker adgangskontrol

Vi forhandler og monterer intelligente låsesystemer fra det anerkendte mærke SALTO. Denne producent har udviklet adgangskontrolsystemer i verdensklasse siden 2001. Vi kan derfor trygt anbefale en adgangskontrol fra SALTO. 

Vi tilbyder eksempelvis Salto XS4-adgangskontrol, som kombinerer forskellige elektroniske dørkomponenter, software og andet tilbehør. Dermed får du en skræddersyet, trådløs og netværksbaseret adgangskontrol, hvor alting passer sammen og fungerer optimalt. Du kan læse mere om de forskellige Salto adgangskontrolsystemer her på siden.

Kontakt os for flere informationer

Skal vi varetage en opgave inden for adgangskontrol hos dig, så kontakt os med det samme for flere informationer. Vi kommer gerne og tager en uforpligtende snak med dig om dine forventninger og ønsker.

Ring til os på telefon 40 28 90 93 eller 29 76 20 36. Du kan også sende en mail til info@kclaaseservice.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 28 90 93

Telefon: 29 76 20 36

E-mail: info@kclaaseservice.dk

KC Låseservice

Tingvejen 431, 7200 Grindsted

CVR: 33650728

Salgs og leveringsbetingelser