​LÅSESYSTEMER: ADGANGSKONTROL TIL BÅDE PRIVATE OG ERHVERVSKUNDER

​Er du på udkig efter et system med en smart og sikker adgangskontrol? Så står vi hos KC Låseservice klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige løsninger i forbindelse med låsesystemer til både privat og erhverv. Vores firma er beliggende i Grindsted, men vi servicerer bl.a. kunder fra Give, Vejen og andre omkringliggende byer.

Det vigtigste for os er din tryghed og sikkerhed. Vi sætter derfor altid dine ønsker og behov i forreste række og forsøger at imødekomme disse på bedst mulig vis. Uanset om du ønsker adgangskontrol i form af et låsesystem, hvor der skal anvendes kodelås eller en brik, så kan vi hjælpe.

SKRÆDDERSYET, TRÅDLØS OG SIKKER ADGANGSKONTROL

Vi forhandler og monterer intelligente låsesystemer fra det anerkendte mærke SALTO. Denne producent har udviklet adgangskontrolsystemer i verdensklasse siden 2001, og vi kan derfor trygt anbefale låsesystemer fra SALTO.

​Vi tilbyder f.eks. Salto XS4-adgangskontrol, som kombinerer forskellige elektroniske dørkomponenter, software og andet tilbehør. Dermed får du en skræddersyet, trådløs og netværksbaseret adgangskontrol, hvor alting passer sammen og fungerer optimalt. Du kan læse mere om de forskellige Salto adgangskontrolsystemer her på siden.

KONTAKT OS FOR MERE INFO OM VORES LÅSESYSTEMER

Skal vi varetage en opgave vedrørende adgangskontrol hos dig? Så kontakt os med det samme for flere informationer. Vi kommer gerne og tager en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og forventninger.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 28 90 93 eller 29 76 20 36 eller sende en e-mail til info@kclaaseservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få den bedste låseservice hjemme hos dig

Står du låst ude af lejlighed, med brug for akut service, eller har du brug for hjælp til andre opgaver?
​Så ring eller skriv til KC Låseservice, så rykker vi hurtigt ud.

Kontakt KC Låseservice

KC Låseservice sætter kundernes ønsker og behov i højsædet. 

Vi har kan tilbyde akut service ved låse- og alarmservice i hele Sydjylland, i forbindelse med oplukning og indbrudssikring for både private og virksomheder - til gode priser.

Akut låseservice

KC Låseservice rykker ud ved akutte behov for en låsesmed – ring nu på:

eller: 2976 2036​

Send os en e-mail på:
info@kclaaseservice.dk.